Instagram’da ‘Sizin İçin Öneriler’ Nasıl Silinir?

Instagram’da ‘Sizin İçin Öneriler’ Nasıl Silinir?

  • Uygulamada, Sizin İçin Öneriler altında , herhangi bir kullanıcı kutusunun sağ üst köşesindeki X’i seçin . Kullanıcıları hızlı bir şekilde silmek için Tümünü Gör’ü seçin .
  • Başka birinin Size Öneriler seçeneklerinde görünmek istemiyorsanız Instagram.com > profil resmi > Ayarlar’a gidin .
  • Ardından, Benzer Hesap Önerileri’nin yanındaki kutunun işaretini kaldırın ve Gönder’i seçin . Bu ayara uygulamadan erişilemediğini unutmayın.

Bu makale, bir veya daha fazla Instagram “Sizin İçin Öneriler” kullanıcısını, onları takip etmekle ilgilenmiyorsanız, akışınızdan nasıl kaldıracağınızı açıklar . Öneriyi sildikten sonra, artık o kişiyi takip etmeniz istenmez. Ayrıca, diğer kişilerin yayınlarında önerilen kullanıcı olarak görünmeyi nasıl devre dışı bırakabileceğinizi de ele alıyoruz.

Instagram’dan Önerilen Kullanıcılar Nasıl Silinir?

Instagram, ortak arkadaşlarınıza, kişi listenizdeki kişilere ve Facebook arkadaşlarınıza göre takip etmek isteyebileceğiniz kullanıcılarla sizi bağlayarak yardımcı olmaya çalışıyor. Instagram yanlış anlarsa, önerilen bir kişiyi nasıl kaldıracağınız aşağıda açıklanmıştır.

  1. Instagram uygulamasını açın veya bir masaüstü veya mobil web tarayıcısında Instagram.com’a gidin ve gerekirse hesabınızda oturum açın.

  2. Sizin için Öneriler etiketli yatay bir önerilen kullanıcılar listesi görene kadar ana sayfa özet akışınızda gezinin . En son ilk veya ikinci gönderiden sonra, büyük olasılıkla feed’inizin üst kısmına yakın görünecektir.

  3. Önerilen herhangi bir kullanıcı kutusunun sağ üst köşesindeki X’i seçin . Öneri hemen kaybolacaktır.

  4. İsteğe bağlı olarak, profiline gitmek ve izlenmeye değer olup olmadığını görmek için önerilen herhangi bir kullanıcının profil resmini veya adını seçin. Bunları takip etmek istemediğinize karar verirseniz, geri gitmek için uygulamanın sol üst köşesindeki geri okunu (veya tarayıcınızdaki geri düğmesini) seçin ve ardından X öğesini seçin .

    Instagram, X işaretini seçtikten sonra önerilen kullanıcıyı silmek istediğinizi onaylamanızı istemeyecektir , bu yüzden onları ilk seferde silmek istediğinizden emin olun. Bittiğinde geri almanın bir yolu yok.

  5. İzlenecek birden çok önerilen kullanıcının silme işlemini hızlandırmak için önerilen kullanıcılar listesinin üstündeki Tümünü Gör’ü seçin . Bu, sizi Tüm Öneriler etiketli dikey bir liste içeren yeni bir sekmeye veya sayfaya götürecektir .

  6. Uygulamadan Tüm Önerileri görüntülüyorsanız , bunları silmek için önerilen herhangi bir kullanıcının sağındaki X’i seçin . Bunların daha küçük, dikey bir listede listelenmesi, önerilen birden çok kullanıcının silinmesini daha hızlı ve kolay hale getirir.

    Ne yazık ki, Instagram.com’da görüntülendiğinde Tüm Öneriler listesinde önerilen her kullanıcının yanında X düğmesi yok . Bu sekmeden önerilen kullanıcıları silmek istiyorsanız, bunu uygulama içinden yapmanız gerekir.

  7. Uygulamanın içinden Tüm Öneriler listenizdeki tüm önerilen kullanıcıları silerseniz, yeni önerilerin listesini görmek için sekmeyi yenileyebilirsiniz. Instagram, takip etmeniz için yeni kullanıcılar önermeye devam edecek.

Bu Yazıyı Arkadaşlarınla Paylaş